Yamaha R3 Forums banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
717 Posts
Discussion Starter · #1 ·
My phone's not responding on the mobile site and I've never used this "full site" before. I'm lost, can't find anything I'm used to. However, I think I DID figure out how to upload an avatar pic.
 

·
Administrator
Joined
·
340 Posts
can you give us some more information about the problem?

What phone are you using?
What OS?
Which browser?
A screen shot can help as well.

Where are you stuck? Are there any links that won't go through?

Lee
 

·
Registered
Joined
·
717 Posts
Discussion Starter · #4 ·
From the home screen nothing worx when I press the tab for it. Like it's just frozen. I'll try it again now. Report back shortly.
 

·
Registered
Joined
·
717 Posts
Discussion Starter · #5 ·
can you give us some more information about the problem?

What phone are you using?
What OS?
Which browser?
A screen shot can help as well.

Where are you stuck? Are there any links that won't go through?

Lee
Using the Verizon Android HTC One. Google Chrome browser. I cannot even get back to the mobile site that I am used to. Did you guys change the mobile site? Everything is different now.
 

·
Registered
Joined
·
717 Posts
Discussion Starter · #7 · (Edited)
You da wo-man, Kay!! It worked! Now, can you explain to me why cookies forced me outta the mobile site and into the regular website? I'm NOT very computer savvy.

This is the screen I'm used to and have been missing. Thanx again, Kay.
 

Attachments

·
Administrator
Joined
·
340 Posts
Glad to see that it worked! I'm not quite sure why you were forced out either. The only thing I can think of is that you accidentally clicked the edit button.

~Kay
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top